Драган Станојевић

28.05.1971. рођен у Прибоју (Златиборски округ)

Дипломирани економиста, привредник, власник компаније.

Иницијатор и оснивач Покрета „РОД“

2013 г. Изабран за Председника Скупштине Дијаспоре и Срба у Региону“ као највећег представничког тела Србског расејања.

2008 г. Оснивач и Председник Међународне Организације „Уједињена Српска Дијаспора ЕвроАзије“, то је прва и јединствена Српска организација дијаспоре са међународним правним статусом,која покрива територију ЕвроАзије.

1999 г. Оснивач и Преседник прве Српске заједнице на простору постсовјетских држава, Српска Општина „Свети Сава“, која је створена на територији најстарије Српске дијаспоре а то је Славјаносербија и Новаја Сербија (данашња Украјина, Лугањска, Доњецка и Кировоградска област)

Детаљније на личном сајту

www.stanojevic-dragan.org/p/biografija-dragana-stanoevicha.html“>http://www.stanojevic-dragan.org/p/biografija-dragana-stanoevicha

8 thoughts on “Драган Станојевић”

    1. Poštovani Gosp. Manojlo. Da li ste poslai meil? Ako nista javitese sa obrazloženjem Vašeg problema da vidimo da li smo u mogućnosti da pomognemo vama i vašem sinu. Ja takodje živim u Beču i član sam pokreta “ ROD“

    1. Поштовани Горане, захваљујемо на интересовању, Скоро ће на сајту бити приступница коју можете попунити. Такође нас можете пратити на нашој фејсбук страници. Срдачан поздрав!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *