Председник Покрета „РОД“ дао је интервју Руској тв „њуз фронт“ поводом покушаја легализације шиптарске војске на Космету.

Руски медији су показали заинтересованост да упознају своју јавност о захтевима и саопштењу које је Покрет „РОД“ издао 15.12.2018, а које је изазваоло велику пажњу у Русији, поводом покушаја легализације терористичке војске на Космету и позива да се формира Руска база у Србији.

Овим интервјуом руска јавност је обавештена о детаљима саопштења Покрета „РОД“ у ком је таксативно наведено све што се захтева од државе и међународних организација, у циљу заштите наших интереса и српскога РОДА!

Наведено је десет тачака које је Покрет „РОД“ предложио, а посебан акценат је стављен на позив Русији да врати свој контигент али и да Србија предостави Руску војну базу!

Ово није прво пут да деловање Покрета „РОД“ изазива велико интересовање у Русији и да кроз медије шаље поруку Руској држави, упознавајући је са објективним стањем и процесима у Србији. 

https://www.srpskirod.org/saopstenje-pokreta-rod-povodom-legalizacije-siptarske-teroristicke-vojske/

 

https://news-front.info/2018/12/15/amerikantsy-pytayutsya-legalizovat-terroristicheskuyu-gruppirovku-kosovarov-dragan-stanoevich-o-armii-kosovo/

One thought on “Руски медији заинтересовани да информишу Руску јавност о захтевима РОДА”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *